Met de maand juni in zicht is er ook bijna weer een eind van dit schooljaar. Gelukkig kon iedereen het laatste half jaar gewoon weer naar school en was alles weer open. Toch zijn ze op Bali nog steeds voorzichtig. Overal waar je komt, ben je verplicht om nog een mondkapje te dragen. 

In de maand juni zijn weer de jaarlijkse tentamens en examens en dan begint voor iedereen de schoolvakantie. Dat zal voor iedereen een groot verschil met de afgelopen 2 jaar. Nu Bali weer open is, kan iedereen eventueel ook terug naar hun familie. 

3 meisjes doen dit jaar examen van het laatste jaar van Senior High School. Itin, één van de meisjes is al aangenomen aan de faculteit economie. Normaal moet hier een test voor gedaan worden, maar haar cijfers zijn zo goed, dat Itin zonder test al is aangenomen. Heel fijn natuurlijk.

De andere twee meisjes Nadine en Desak moeten nog een test doen voordat zij weten of zij zijn aangenomen aan de universiteit. We hopen dat ook zij slagen voor deze test en door kunnen leren. 

De grote vraag die ons de afgelopen tijd gesteld is, zijn jullie nog steeds niet op Bali?
We zijn wat langer in Nederland gebleven dat gepland. Het plan was om afgelopen februari / maart weer terug te gaan. Maar op dat moment hebben we besloten om ons huis te verkopen. Een grote stap voor ons.

Het huis is inmiddels verkocht en op 1 juni is de overdracht. We willen dan in de 2 of 3e week van de maand juni terug naar Bali. 

Terug naar de kinderen van het Garuda House. We kijken er enorm naar uit om weer terug te mogen. 

Wekelijks hebben we via de WhatsApp contact met iedereen.
Het gaat goed met iedereen. En ze zijn blij dat het gelukkig weer drukker wordt op Bali. Voor de economie is dit uiteraard heel gunstig. 

De volgende keer zullen we onze update schrijven vanuit het Garuda House.

Tot dan

Lieve groet,

Jeroen en Ivette