Waarschijnlijk zegt dit nieuws u niet veel. Maar voor Bali is dit toch wel heel goed nieuws. 2 jaar lang is het internationale vliegveld van Bali dicht geweest. Toeristen kwamen niet binnen. Alleen met een bepaald visum en via de hoofdstad Jakarta kon je doorvliegen naar Bali.

Maar in februari kwam de landde de eerste internationale vlucht op Bali. Met grote waterslangen werd het vliegtuig onthaald op de landingsbaan. 

U zult nu niet direct u koffers pakken en naar Bali vliegen. Maar het feit dat Bali weer open is, is voor de bevolking op Bali iets goed. Ook op het eiland verdwijnt corona steeds meer naar de achtergrond. Alles is bijna weer normaal. De scholen zijn gelukkig weer open, je mag weer naar de winkels toe. Het enige is dat je buiten en binnen nog een mondkapje moet dragen. 

Ook in het Garuda House is iedereen opgelucht dat het langzaam weer normaal gaat. De meisjes mogen weer zingen en hebben met het Garuda House koor weer vaker optredens. 

Ook voor ons is het makkelijker om terug te gaan naar Bali. Begin juni vliegen we hopelijk terug naar Bali en zullen we daar voor langere tijd blijven.
Vanaf juni gaan we weer wekelijks naar de kinderen in het Garuda House en willen we weer podcasts en video’s opnemen met iedereen. 

We kijken uit om weer terug te mogen naar Bali en iedereen in het Garuda House terug te zien. 

Lieve groet, Jeroen en Ivette